AANBOD

Holistische behandeling (fysiek of online)
De behandelingen die ik geef stellen we samen tijdens onze afspraak. Aan de hand van een intakegesprek kijken we waar jij behoefte aan hebt en wat nodig is. Ook zijn online afspraken mogelijk. 
Een aantal voorbeelden qua behandelingen en/of methodieken zijn:
Reiki, Innerlijk kind werk, (Familie)opstellingen, EFT (trauma behandeling), Sedona methode, Behandeling met klank instrumenten etc.

Wil je een gerichte behandeling? Trek dan vooral aan de bel, dan kijken we samen of ik je kan helpen en je anders kan doorverwijzen naar iemand anders. 

Het tarief van een Holistische behandeling bedraagt €89,- (incl. BTW) +/- 60 min.

Numerologie (fysiek of online)
Het numerologie consult geeft je een concreet en volledig inzicht in je levenspad op diverse gebieden. De informatie hiervoor komt uit de gegevens van je geboortedatum (numerologie). Deze informatie versterkt je bewustzijn op je talenten en capaciteiten. Daarnaast geeft dit je handvatten om ze doelmatig in te zetten. 
Je krijgt de informatie van je numerologie uitgewerkt, zodat je er ook zelf op een ander moment nog inzichten uit kunt halen. 

Reiki cursus 1, 2, 3a en 3b (fysiek)
Is je interesse gewekt in het energetisch werk en zou je hier graag verder in willen gaan? Je kunt bij mij ook je Reiki cursussen volgen en er volgens zelf mee aan de slag gaan. 

Wat is Reiki en wat doet het?
Reiki staat voor universele levensenergie. Als je Reiki geeft maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een kanaal waardoor de levensenergie naar jezelf en ook door anderen kan stromen. De levensenergie zit om ons heen en ook in ons. Deze levensenergie is verantwoordelijk voor alle materie en al wat leeft. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben zouden ziekte en klachten kunnen veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Reiki wordt toegepast door behandelaars voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en ter versterking van gezondheid en welzijn.

In de Reiki 1 cursus leer je het toepassen van een fysieke Reiki behandeling op jezelf en op anderen. 
In de Reiki 2 cursus leer je diverse reikisymbolen en het toepassen van een Reiki behandeling op afstand. 
In de Reiki 3a cursus leer je het Reiki mastersymbool en krijg je de Masterinwijding. 
Reiki 3b is de volledige Masteropleiding waarin je leert inwijden en zelf les gaat geven.
De bovenstaande cursussen volg je in chronologische volgorde. 
Tijdens de cursus ontvang je het Reiki handboek, zodat je zelf het naslagwerk tot je beschikking hebt. 

Wil je graag meer informatie over de cursussen? Neem dan contact met me op. 

Ik ben aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel ter waarborging van de kwaliteit.  

Maak jouw eigen website met JouwWeb